top of page

Ontdek verschillende opties voor lessen op maat voor ieders behoeften

LC Language Centre is uw toegewijde ruimte voor het leren van talen voor particulieren en bedrijven in en rond Brussel. Geniet van privé en semi-privé lessen op maat om uw kennis te verbeteren van onder meer Engels, Nederlands, Spaans, Duits, Frans en Italiaans.

Voor bedrijven biedt het team een unieke methode voornamelijk gebaseerd op het bespreken van passende thema's met de kandidaten. Een maandelijks aanwezigheidsoverzicht en lesevaluatie door de studenten laat leraren de nodige aanpassingen te maken tijdens de cursus voor een betere leerervaring.

Een persoonlijke evaluatie op het einde van de lessen dat de vooruitgang van elke kandidaat samenvat, wordt ook aan de leraar gegeven. Om iedereen op de beste manier te assisteren, bestaat het team van LC Language Centre uitsluitend uit moedertaalsprekers die de taal onderwijzen op verschillende manieren.

De leraren werken actief met een focus op een praktische kennis van talen om de verwachtingen voor Chinees, Zweeds, Japans, Portugees en Russisch van de werkgever en werknemers te beantwoorden.

Ook individuele programma's en kleine groepen kunnen toegepast worden. Conversatieworkshops zijn eveneens beschikbaar voor studenten. Het is een goede kans om de taal te oefenen in een vriendelijke omgeving.

Voor meer informatie over lessen of onze diensten kunt u LC Language Centre via telefoon contacteren.

bottom of page